Методи Байкушев обяви част от екипа си

Новоизбраният кмет на Благоевград Методи Байкушев обяви част от екипа си, с който ще работи през мандата си. Заместник кмет по икономическото развитие ще бъде Ася Иванова, юрист, работила в областта на енергетиката и банковото дело.

Главен секретар на община Благоевград ще бъде Десислава Витанова, също юрист, финансист. Витанова беше водач на листата на ПП-ДБ в Банско

Боряна Шалявска, която днес напусна общински съвет  оглавява дирекцията по икономическо развитие.

Боряна Шалявска през последните 18 години работи в Американския университет в България, 10 от тях ръковиди отдел „Прием на студенти“. В момента е докторанат и хоноруван преподавател в Югозападния универститет в катедра Германистика и Романистика. Семейна, с две деца, а отскоро и с внуче.

София Граченова ще се присъедини към финансовата дирекция. Тя е сертифициран одитор, досега работила като одитор към Сметната палата, майка на областния координатор на ПП- ДБ Марио Граченов, кандидат за кмет на Банско и председател на Надзорния съвет на ЮЗДП.

Адриана Топурска застава начело на Административно и информационно обслужване.

Методи Байкушев обяви, че предстои утвърждаване на нова структура на общината. Това ще се случи декември – януари. В края на пресконференцията той обяви и че е извършена смяна в ръководството на общинския приют за кучета и начело застава Ирена Везенкова.

Comments

comments