Мая Манолова:През последната година властта блокираше усилията ми, за това да работим за хората

Мая-Манолова-кандидат-за-кмет-местни-избори.

инистър-председателя е плашеща. Никога не съм искала от премиера или от друга институция помощ за себе си. Настоявала съм и съм искала помощ за българските гражданите. Не съм търсила услуга за мен, нямам нужда“, разкри Манолова.

Мая Манолова коментира и аферата „Костинброд“:

„Моят сигнал се потвърди, исках да спра манипулирането на изборите тогава“, каза тя.

„Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които след това са се оказали нечисти“, коментира кандидатът за кмет на София.

„От 4 години аз не съм член на БСП. Не мога да деля хората на симпатизанти на ГЕРБ, БСП или ДПС. Защитавала съм кампании и с десните партии. И кметът на София не трябва да е ляв или десен. Няма значение дали ще си изкълчиш глезена на лявата или дясната разбита плочка. София няма цвят. Битката ще бъде тежка“, разкри Манолова.

„Очаквам подкрепа от всички граждани. С Корнелия Нинова не съм се виждала, както и с лидерите на други партии. Освен в случаите, в които сме били заедно на протести. Очаквам да ме подкрепят за политиките и алтернативата ми за този модел. Кампанията ми ще се финансира с малки дарения от граждани и ще бъде прозрачна. Няма да ме финансират големи корпорации. Няма да приема нито един лев от фирма, корпорация, а зад мен не седи олигарх или партия. Ще включа и мои пари. Колкото ми стигнат парите, с толкова ще работя“, разкри бившият омбудсман.

Първият ми работен ден, ако стана кмет на София, е да отворя вратата за гражданите. Ще довърша детската площадка пред 13 блок в ж.к „Овча купел“, завърши Мая Манолова.

Comments

comments