Мариус Куркински ще покори благоевградската театрална сцена на „Тара-ра-бумбия“

Съботният ден отново ще предложи на благоевградските театрални почитатели големи заглавия и автори от света на Мелпомена. Участие в Третия фестивал „Тара-ра-бумбия“ на 16 май (събота) ще вземат Драматичен театър „Н.Вапцаров“, Професионална група за импровизационен театър „Шизи про“ и театралният и кино актьор и режисьор Мариус Куркински.
От 18:00 часа на Камерна сцена, Драматичен театър „Н.Вапцаров“ ще представи постановката „Бягство от Москва“ на Уйлям Никълсън. В брилянтната британска пиеса участват Албена Чобанова и Лъчезар Кацарски, а Димитър Захариев е гост-изпълнител в спектакъла.
„Юбилей“ по А. П. Чехов е второто заглавие за съботната вечер. Произведението е моноспектакъл, умело пресъздаден от Мариус Куркински, превърнал се в емблематичен актьор заради огромния си талант.
Завършекът на културната вечер ще бъде с едно необикновено представление на Голяма сцена от 22:00 часа. Професионална група за импровизационен театър „Шизи про“ ще ни поднесе спектакъла „Кажи си думата“, който се ражда на сцената в мига пред теб, а актьорите се изненадват искрено и си партнират с уважилите ги гости.

Comments

comments