Мариела Николова спечели конкурса „Мис Югозападна България- 2016“

Девет момичета взеха участие в конкурса „Мис Югозападна България- 2016“. Претендентките за короната дефилираха на сцената в три кръга. Журито имаше трудната задача да избере една от тях и тяхното решение бе 18-годишната Мариела Николова. Нейни подгласнички станаха Натали Николова и Соня Толева.
Благоевградчани станаха свидетели на бляскав гала спектакъл. Топ дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова превърнаха последния панорамен етаж на Мол Ларго в сърцето на Благоевград в холивудски декор.

Шестата по красота в света Жени Калканджиева, която по първоначална информация щеше да журира престижното събитие не успя да присъства, заради моден ангажимент в столицата, но тя бе записала видеосъобщение, с което поздрави участничките и им пожела успех.

Конкурсната вечер се състоя от три кръга – дефиле по ежедневно облекло, дефиле по бански костюми и дефиле по официални тоалети. Деветте претендентки за титлата затрудниха изключително много журито.

С трудната задача да определят, коя е най-хубава в Югозапада се нагърбиха красивата Мис България 2015 г. Марина Войкова, ослепителната Наталия Гуркова, д-р Петрана Каляшева, Ирина Папазова, лицензиант на конкурса “Мис България”, Ива Атанасова, Денис Касъмов и др.

Събитието бe организирано от Ана Палашева – собственик на лицензираната марка Мис Югозападна България, а пиар е лайфстйл експерта Атанас Лазаров.

В ролята на водещ бе очарователния актьор Атанас Михайлов, а за музикалното оформление се погрижи страхотния Любо Киров.

Претендентките за титлата – Мис Югозападна България дефилирах на сцената с уникални тоалети на Princess fashion studio и банските костюми на Shugar free.

Събраните средства ще бъдат дарени да посрояването на център за жени претърпели, насилиер с подкрепата на Община Благоевград.

Очаквайте видео от целия конкурс днес.

Comments

comments