Майка пищи от ужас! Пиян британец опита да открадне бебето й на Слънчев бряг!

Ужасен стрес преживя младо семейство от Костенец, пристигнало на почивка в Слънчев бряг, след като пиян англичанин се опита да им открадне 11-месечното бебе.31-годишният Антъни Б. издърпал със сила бебешката количка от ръцете на 28-годишната майка. Инцидентът станал около 22 часа миналата вечер, на централна алея в курорта.

Жената се разпищяла от ужас, а съпругът й хукнал след англичанина, тичащ с количката. Британецът обаче ударил няколко юмрука в лицето на 28-годишния българин и той се строполил на земята в безсъзнание, пише 24 часа.

За щастие имало полицейски патрул на близо, който спрял англичанина и върнал бебето на майката.

Мъртво пияният летовник започнал да налита на униформените, не се подчинил на заповедите им и затова е бил отведен с белезници в районното управление. Задържан е за срок от 24 часа.

Бебето е върнато на родителите му невредимо, а след медицински преглед е установено, че нараняванията на баща му не са сериозни, уточняват от полицията.
По случая в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство.

След множеството инциденти с чужденци, от началото на сезона по родното Черноморие хората са на мнение, че идващите у нас туристи са утайката на обществото, някои ги определят като идиоти , а трети като разглезени чуждестранни келеши. Остава без отговор само въпросът:Защо именно такива хора избират да почиват у нас? Един от вероятни отговори,че родината ни за съжаление предлага благоприятни условия за пребиваване именно на такъв клас хора.

Comments

comments