Майката на убитата Ани имала богат любовник с когото щяла да гледа дъщеря си

Майката на Ани Борисова, която беше разчленена от баща си в гръцката страна, имала връзка с богат германец – бижутер. По време на убийството Димитрина била при приятеля си в Берлин, за да го измоли за пари и да изведе дъщеря си от Гърция, съобщава „Български новини“.
Германецът се казва Георг Щилер на 50г. Той е собственик на бутик за златни и сребърни бижута на една от най-скъпите търговски улици в Берлин. Както изглежда, е подпомагал финансово както Димитрина, така и 4-годишната й дъщеря.
Димитрина е споделила на близките си, че възнамерява да вземе Ани със себе си и да заживеят като семейство с Георг в Берлин.
След като 4-годишното дете изчезна в Атина на 21 април властите проведоха многобройни разпити със семейството. Още тогава родителите на Ани Борисова непрекъснато сменяха версиите си за това къде са оставили детето и какво може да се е случило с него. Това породи съмнението на полицията и в крайна сметка и двамата родители бяха арестувани. Бащата – Станислав Бакърджиев призна, че е изхвърлил трупа на детето си, но отрече да я е убил. Майката на Ани – Димитрина, също беше задържана и обвинена в престъпна небрежност, оставяйки дъщеричката си на грижите на наркозависимия и баща. Освен това става ясно, че именно по време на издирване от гръцката полиция на Ани, майка й похарчила 8 000 евро по магазини.
Димитрина похарчила за екстеншън на коса 800 евро, за мобилен телефон 500 евро, за маникюр с лого Louis Vuitton около 150 евро, както и друга сума за маркови облекла, очила Ray Ban и други.
Изхарчените пари били от 12 000 евро, които майката на Ани получила от немския си спонсор.

Comments

comments