Любовницата на Марто Дебелия -Гергина Добрева остана на улицата след като майка му я изгони

Само преди минути майката и роднините на задържания в началото на месеца Мартин Дебелия изгониха от дома си неговата любовница Гергина Добрева.
По време на репортаж на Нова телевизия тогава те се държаха агресивно към журналистите и ги заливаха с вода, а днес агресията им е била насочена към жената от която Мартин има дете.
Добрева е била изхвърлена от дома на Филипов, заедно с целия си багаж, който натоварила в такси и след бурен скандал с майка му е потеглила в неизвестна посока, разказаха очевидци.Странното в случая е, че с нея не е било дедето, което тя роди от Мартин преди 8 месец.
Още по-голямо недоумение буди факта, че само преди седмица в сградата на благоевградския съд тя сподели, че е в перфектни отношения със семейството на любимия си. Тогава тя направи дълга изповед пред журналистите, като имаше за цел да защити Марто Дебелия.
Искрено и лично тя словоохотливо се изповяда: “Идвам в защита на Мартин Обичам го и живея с него в къщата му в Благоевград. Ние с него сме на първия етаж с нашето 8-месечно дете, на втория живее бившата му жена София с другите 2 деца, които са от него. Мартин има още едно дете от трета жена – с нито една от нас няма брак, но аз го обичам. Аз съм от София, завършила съм Природо-математическата гимназия, но любовта ме хвана и …така си изкарвам хляба. Компаньонка съм, работя на повикване и си докарвам прилични доходи. Сега да не е оная система, сега сме демокрация и всеки е свободен да прави каквото си иска. Иначе се водя безработна, както и Мартин. Собствениците на двата хотела “РИО” и “Пилевски” са наши хора. как няма да са ни приятели, като на месец им плащаме за стаите по над 900 лв..Българите са ни по-лоялни клиенти от чужденците. Детето няма да ми го отнемат, ще го вземе майка ми и ще го гледав Гърция, където тя е омъжена и отдавна живее там.”.

Comments

comments