Любителски турнир по тенис на маса организира център „Бачиново“ на 28-29 май

Спортно-възстановителен център „Бачиново“ организира любителски турнир по тенис на маса за мъже и жени. Турнирът ще се проведе на 28-29 май 2016г. В спортното мероприятие могат да се включат всички лица над 18-годишна възраст и тези направили в срок своята регистрация съгласно установения образец. Заявки за участие ще се приемат до 25 май 2016 г. на email: spabachinovo@swu.bg и на рецепцията на СВЦ „Бачиново“ от 9:00 – 21:00 часа. За попълване на регистрационен формуляр, кликнете тук.
Турнирът по тенис на маса ще се проведе в Спортно- възстановителен център „Бачиново“. Началният час на мачовете ще бъде 11.00, а последният мач за деня ще започва в 19.00 часа.
Преди началото на турнира всеки състезател трябва да попълни декларация съгласно образец, с която удостоверява и декларира, че е здрав и носи собствена отговорност при евентуален здравословен инцидент. Всички участници следва да са със спортни екипи и спортни обувки. Организаторите ще осигурят ракети за игра на състезателите, които не разполагат със собствени.
Спортното мероприятие е посветено на първата годишнина от създаването на Спортно – възстановителен центъра „Бачиново“ и 40-годишнината от основаването на Югозападен университет „Неофит Рилски“.

Comments

comments