Ловците от 39-та дружинка в Симитли вдигнаха наздравици за добрия улов през сезона

39-та дружинка или както всички ловджии я наричат Димовската дружинка закри ловен сезон 2015/2016 с приятно парти. Над 40 запалени преследвачи на дивеч и семействата им вдигнаха наздравици за добрия улов през сезона. Председателят на дружинката Стоян Димов и отговорниците Валентин Димов, Живко Димов и Любомир Бельов се похвалиха с чудесен улов – 20 отстреляни прасета и 1 вълк, който е трофей на групата.

Единият от отговорниците на дружинката, Живко Димов е един и от най-добрите стрелци, като през сезона е отстрелял 4 диви свине, дори без да слиза от джипа си.

На празненството бе и доайенът на лова в Симитли Занко Димов, който през ловджийския си стаж има отстреляни 150 прасета и 12 вълка, похвалиха се организаторите. Един от най-младите в групата е Александър Кръстев, а най-възрастният ловец е Симеон Тупаров, който е на 74 години.

Специални гости на закриването на сезона бяха и Антон Камбитов и Антон Димитров от ловната дружинка на село Падеш, които са добри приятели на Димовската ловна дружинка. Сред празнуващите ловци беше и собственикът на Фуражен комплекс „Симит”- Николай Стоименов.

Много веселба и добро настроение създадоха оркестър „Идоли” с техния солист Пухи, които бяха поканени специално на ловджийската вечеринка.

Comments

comments