Лили от „Ку-ку бенд“ се омъжи за депутат от „Има такъв народ“

Лилия Стефанова се е омъжила за Станислав Балабанов. Вокалистката на „Ку-ку бенд“ е казала „да“ на любимия си, който също е член на екипа на Слави Трифонов – той е депутат от „Има такъв народ“ и бивш репортер на телевизия 7/8.

Двамата са успели да опазят връзката си в тайна, като чак сега публично стана ясно, че те са заедно. Преди време даже се говореше, че певицата е бременна от мистериозен богаташ, но това се оказа недостоверна информация.

31-годишната Стефанова сподели красив кадър в Instagram от сватбата си. Балабанов последва примера ѝ, като постна друга снимка, заснета в църква. „Кръговратът на живота“, написа депутатът в социалната мрежа.

Лили е била облечена в булчинска рокля с дълги ръкави и кожено палто. Визията ѝ е била допълнена с ефектни обици и декорация в косата.

Припомняме, че Стефанова, която е родом от Благоевград, работи при Дългия от 2011 година. Тя отиде при него, след като отпадна от кастингите на „Гласът на България“. 33-годишният ѝ мъж пък е при Трифонов от по-отскоро – в началото е стажант, след което става постоянен член на екипа на шоумена, а в момента е депутат от партията му.

 

Comments

comments