Лидерът на Движение 21 – Татяна Дончева , влезе в ролята на Моцарт в центъра на Пловдив

Татяна Дончева, лидер на „Движение 21” събра погледите на стотици пловдивчани в центъра на града снощи с изпълнение на фрагменти от Концерт за цигулка в ла минор на Вивалди. Нейното музикално майсторство бе аплодирано от публиката по главната улица, където паралелно се провеждат събития във връзка с кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата, съобщават от пресцентъра на партията.
Татяна Дончева взе цигулката от уличен музикант, облечен като Моцарт, а той покани дамата на своята импровизирана сцена.
Дончева бе в Пловдив, за да стартира предизборната си кампания и участва в разяснаване на основните акценти от програмата на партията. С нея бяха доц. Стоян Александров, водач на листата „Движение 21” в Бургас и Търговище, футболният специалист Пламен Марков, водач на листата в Хасково и от Камен Иванов, водач за Пловдив.
Късно снощи кандидат депутатите на „Движение 21” гледаха представлението на световноизвестния китайски камерен Оркестър на Забранения град на сцената на Античния театър в Пловдив.

Comments

comments