Кървав екшън в Разград: Канибал прегриза гърлото на болен!

На 6 срещу 7 ноември 2014 г., около 03,30 – 04,00 ч. сутринта, в Психиатричното отделение към МБАЛ – Разград, настаненият за лечение Туран Сюлейман, на 45 г., е убил по особено мъчителен начин намиращия се в същото помещение лежащо болен, съобщиха от прокуратурата, която образува досъдебно производство. Убийството е извършено чрез прегризване гърлото на жертвата и изтръгване на гръкляна, след което е изял лицевите му части. След деянието Сюлейман е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където е задържан от органите на МВР.

До момента са извършени оглед на местопроизшествието, освидетелстване на извършителя, разпитани са 7 свидетели. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза.

След изготвяне на заключението на вещите лица, което се очаква до края на деня, ще се прецени дали Сюлейман е наказателноотговорно лице. Ако се установи, че е необходимо да се проведе допълнително изследване, ОП – Разград ще поиска от ОС – Разград неговото настаняване за изследване в психиатрично заведение към затвора в Ловеч.

Comments

comments