„Купата на Coca-Cola: Движи се!“ стартира на 16 април в Благоевград

На 16 април 2016 г. около 200 ученика от област Благоевград ще се впуснат във футболна надпревара за „Купата на Coca-Cola: Движи се!“. Домакин на спортната инициатива е комплекс „Арена Парк“ в Благоевград. В междуучилищните футболни турнири ще вземат участие над 15 000 подрастващи от цялата страна.
За пета поредна година футболния маратон ще даде поле за изява на запалените фенове на движението и спорта с редица забавни игри и изненади – както за отборите участници, така и за техните близки, дошли да ги подкрепят на стадиона.
Най-добрите в зоналния турнир ще си спечелят място на финала на 19 юни 2016 г. в София и ще могат да се борят за голямата награда – посещение на мач от полуфиналите на UEFA EURO 2016.
Чудесни емоции, танци, забавления и, разбира се, много награди очакват поддръжниците на футболните отбори в Благоевград, заедно с младия поп изпълнител от X-Factor Кристиян Костов, който ще се погрижи за отличното настроение на стадиона. Тийн-звездата ще покаже най-добрите си стъпки на дансинга и ще потанцува заедно със своите фенове в специално организирания кът „Раздвижи своя талант“. Кристиян Костов, Михаела Маринова, Михаела Филева и Михаил Христов са сред останалите гост-изпълнители, които ще забавляват, но и мотивират младите футболни играчи.

Comments

comments