Костадин Паскалев днес обяви решението си: Няма да влезе в предизборната битка за кмет на Благоевград

Костадин Паскалев няма да участва в изборите за кмет на Благоевград. Днес, той е пристигнал в Благоевград, за да съобщи на местата структура на БСП , които очакваха решението му от месеци.Пред общинския лидер д-р Вл. Пандев и областния Юли Гошев, той е съобщил решението си да не участва в предизборната битка за кметският стол. Изразил е своята благодарност към тях и им пожелал успех на изборите.
Дал е и съвети на червените, този път да подходят различно и да включат в листата си за съветници действащи хора, които да участват активно в работата на местния парламент, а не просто лица които да запълват бройката.Едно от нещата с които Паскалев хвърли изненада днес, бе и очакването му Герб да имат нов кандидат за кмет , вместо очакваната кандидатура на настоящия Камбитов.
Много благоевградчани са видимо разочаровани от отказа на ексградоначалника, тъй като в негово лице те виждаха по- добрата алтернатива и надежда за промяна на статуквото в града.В интернет пространството заваляха множество коментари на хората: “ Обречени сме Благоевград да продължи в същата посока – кражби, далавери, заря и още чадъри чак до Бачиново“, пише потребител. Стотици са тези, които искрено се надяваха Паскалев да се кандидатира и да се върне в Благоевград.
Каква е причината за отказа на Костадин Паскалев, предизвика още по-сериозни полемики, една от най-тиражираните версии е, че хаоса и дезорганизацията в редиците на червените в Благоевград са станали основна причина за решението му.

Comments

comments