Комарджия размаха пистолет в казино заради майтап

Комарджия вся паника в игрална зала в Сопот като размаха пистолет. Екшънът се разиграл преди два месеца, но вчера местният съд е решил какво наказание да му наложи.

Мъжът разхождал с кучето си по една от главните улици. Малко след полунощ влязъл в игралната зала. В себе си носел газов пистолет без пълнител. Седнал на бара, където по това време бил негов познат, предаде „Марица“.

Последният решил да се пошегува и го попитал дали може да му „зареди“ 5 лева на някоя машинка. Комарджията от своя страна го попитал коя машинка иска да му зареди, като при тези думи извадил газовия пистолет и го вдигнал във въздуха.

Настъпила паника в игралната зала. Всички помислили, че ще последват изстрели. В този момент в залата влизали още няколко души. Един от тях сигнализирал на полицията за екшъна, който се разиграва пред очите му. На място пристигнала патрулка.

Мъжът доброволно предал оръжието, като изразил съжаление за постъпката си. Последвал акт, след което бил изправен пред съда. Магистратите в карлово му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Comments

comments