Кои са триковете, с които букмейкърите привличат играчи?

 

Онлайн пространството предлага огромно разнообразие от най-различни хазартни оператори, всеки от които има ясна цел – да се превърне във фаворит на възможно най-голям кръг играчи. Това обаче се оказва объркващо за потребителите, които тепърва се гмуркат в морето от възможности. Затова днес ще разгледаме основните трикове, които букмейкърите използват, за да спечелят доверието ви: и по-точно колко от тях наистина заслужават вашето внимание и кои се използват с маркетингова цел. Безспорно еталон за добре изградена система за ангажиране на потребителския интерес е един от световните лидери в сферата на залозите, а именно бет365, които предлагат доста разнообразно меню.

Как хазартните оператори печелят всеки играч на своя страна?

Важно ли е да предлагат високи коефициенти? Разнообразието от спортни събития оказва ли влияние? Опциите за залози ключови ли са при избора на букмейкър? Това са само част от въпросите, които заслужават внимание при анализ и преценка на стратегията на отделните хазартни оператори, с която те са решили да привличат потребители. Но наред с тях факторите, които трябва да вземем предвид, са още много. Ние ще се спрем на основните от тях:

  • Бонусите са задължителна част от каталога на всеки букмейкър. Ако в миналото допълнителни оферти за потребителите бяха сравнително рядко явление, то в наши дни има неписано правило хазартните оператори да са доста по-щедри. В противен случай рискуват играчите им да загубят интерес към тяхната платформа. Бонусите започват още с регистрацията и неслучайно всяка компания се опитва да предложи възможно най-атрактивен начален бонус, тъй като той в голяма степен се превръща във визитка на платформата. Въпреки че бонусите са маркетингов трик, те са чудесна възможност за всеки потребител да развие своите умения, без да губи реални пари, както и да увеличи потенциалните печалби;

 

  • Но ако трябва да обърнем по-сериозно внимание на играта, то тогава безспорен “магнит” са високите коефициенти. В това няма нищо странно, а дори напротив – важно е всеки от вас да следи какво предлага избраният от него оператор. Дори със стотни по-висок да е даден коефициент, отколкото при друга, конкурентна фирма, въздействието върху потребителите е налице;

 

  • Повечето букмейкъри, които искат да ангажира вниманието на по-голяма маса от потребители, обръщат сериозно внимание на достъпа, който играчите имат до техните онлайн игри. Какво имаме предвид? Максималната оптимизация на сайта и лесното навигиране из него е от ключово значение. Създаването на мобилна версия, както и на приложение съвсем не е лесна задача, но пък тя дава сигурност на компаниите, че потребителите, независимо от техните предпочитания, ще заложат на тях. Нещо повече, предлагането на разнообразни разплащателни методи е също толкова добър пример за това как да накарате хората да играят, тъй като за всеки е лесно да направи депозит.

 

Вярно е, че повечето от тези неща са създадени с цел да привлекат максимално много играчи, но наред с това можем да кажем, че те имат за цел да запазят вниманието на потребителите през цялото време, през което те играят. Конкуренцията в хазартната индустрия е жестока и всеки букмейкър се опитва по различен начин да стабилизира позициите си. На вас като потребители не ви остава нищо друго, освен да се възползвате от възможностите и да направите най-добрия личен избор за себе си.

Comments

comments