Коалиция „БСП за България“ в Благоевград закри своята кампания с раздаване на флаери

 

Коалиция „БСП за БЪлгария“ в Благоевград закри своята кампания с раздаване на флаери в центъра на града. 

„Открихме и водихме нашата кампания с грижа и вниманиеъм хората на Благоевград и техните проблеми, а я закриваме, както подобава на „БСП за България“, с активно участие на млади хора и много настроение и увереност в победата. По време на кампанията проведох множество срещи и чух десетки предложения, които систематизирахме с моя екип и наред с поетите ангажименти ще ги превърнем в програма за управление за Благоевградска област.“, заяви Любен Милев, кандидатът за народен представител от листата на коалиция „БСП за България“ в Първи МИР Благоевград (№ 4 в интегралната бюлетина и преференция 106).

„Изборът на левицата в Благоевград“, както стана известен г-н Милев е категоричният избор на членовете и симпатизантите на БСП от проведено вътрешнопартийно проучване дни преди изборния ден, но по-радващо е, че той се откроява и сред предпочитанията на честните хора в града, които очакват истинска промяна на 04.04.2021 г.

Напомняме, че коалиция „БСП за България“ е единствената политическа формация, която разполага с необходимия потенциал, за да свали ГЕРБ от власт. „БСП за България“ можете да подкрепите с № 4 в интегралната бюлетина, а с преференция 106 давате гласа си за модерен и бързо развиващ с грижа за хората Благоевград. Напомняме, че ако гласувате машинно вашият глас не може да бъде отчетен като невалиден, а гласуването с машина е по-безопасно от гласуването с хартиена бюлетина.

НЕ НА СТРАХА ! С ГРИЖА ЗА ХОРАТА ! ПОБЕДА С № 4 И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 106 !

Comments

comments