Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов поздрави ДЗИ по повод 70 години от създаването на компанията

Кметът на oбщина Благоевград д-р Атанас Камбитов бе сред официалните гости по повод 70 години от създаването на ДЗИ. Той поздрави ръководството и служителите в дружеството. „Община Благоевград и ДЗИ работят в едни отлични партньорски взаимоотношения. Поздравявам Ви и с инициативата за връчването на 10 стипендии за деца от цялата страна, в това число и Благоевград, защото те го заслужават”, каза д-р Камбитов. Той пожела преди всичко здраве на екипа и успехи. От своя страна застрахователното дружество на България награди кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов с почетен плакет.
С богата програма в благоевградската зала „Скаптопара” ДЗИ отбеляза своята 70- годишнина. Благотворителният концерт включи изпълнения на популярния рап изпълнител Криско, заедно с Лора Караджова, както и обичани местни изпълнители- брейк студио „The Goblinz”, танцова формация „Астра” и денс студио „Дежа Вю”.
На събитието присъстваха и председателят на Общински съвет- Благоевград Радослав Тасков, представители на институции от Благоевград, жители и гости на града.
Каузата, която ДЗИ е повече деца да продължат образованието си във висше учебно заведение. Чрез средствата от учредения набирателен фонд, всяка година 10 деца от различни региони на страната ще получават месечна стипендия и покриване на таксите им за обучение до завършването на образователно-квалификационна степен бакалавър.

Comments

comments