Кметът Камбитов: Започва изграждането на новото кръгово на бул.“Джеймс Баучер“, движението ще се насочи по съседните улици водещи до центъра и ще бъдат наложени временни ограничения за паркиране

“ Започва изграждането на новото кръгово на бул.“Джеймс Баучер“, движението ще се насочи по съседните улици водещи до центъра и ще бъдат наложени временни ограничения за паркиране.“, това каза днес на пресконференция кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Ремонтът на проблемното от години кръстовище ще продължи 45 дни, умишлено е решението това да се случи през юли и август, когато града не е толкова натоварен и е отпускарски сезон, обясни още градоначалникът. По съседните улици, които водят до центъра на града и откъдето ще преминава движението за периода, ще се наложат някои временни промени. Ограничено ще бъде паркирането, като нарушителите ще бъдат репатрирани и глобявани, ако нарушат забраната.

На срещата с журналисти днес бе засегната и темата със санирането на блоковете в Благоевград. Камбитов заяви категорично, че всички договори подписани в Благоевград са включени в планирания бюджет за саниране от 1 млрд. лева и отрече вероятността да се наложи някои от хората да плащат за него.

Comments

comments