КМЕТЪТ ВЛАДИМИР МОСКОВ НАГРАДИ НАЙ-АКТИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ЛЯТНАТА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Най-активните участници в Лятната програма за децата „Ваканция 2015”, организирана от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Община Гоце Делчев, бяха поканени днес на кратко тържество в Дома на културата. На него присъстваха кметът на общината Владимир Москов, заместник – кметът Валери Сарандев, ръководителите на отделните клубове, както и родители на деца, участвали в програмата. Над 200 деца от общината се включиха в заниманията от лятната превантивна програма, като по-голямата част от тях бяха от град Гоце Делчев. Освен тях обаче в интересните занимания на различните клубове се включиха и деца, които живеят на други места в България или пък в чужбина, но прекарват лятната си ваканция в Гоце Делчев.
Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов благодари на всички ръководители на клубове за тяхната всеотдайна работа, както и на децата за това, че имат желанието да прекарат своята ваканция по един интересен и полезен начин. „Възпитанието на децата, тяхната ангажираност с интересни и полезни занимания, винаги е било сред основните приоритети на общинското ръководство. Щастлив съм, че тази наша инициатива се радва на такъв интерес от страна на децата и родителите“, каза кметът Владимир Москов. Той обеща, че инициативата ще продължи и занапред, като клубовете по интереси ще се увеличават и разнообразяват, за да се отговори на потребностите на всяко дете.
В клубовете по интереси на Лятната програма „Ваканция 2015“ в Гоце Делчев се включиха деца на възраст от 4 до 16 години. Най-активните и редовни участници получиха лично от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов специални грамоти и малък подарък за старта на новата учебна година – химикал.
Кметът връчи благодарствени писма на всички партньори, които помогнаха за реализирането на дейностите в рамките на Лятната програма – организацията на Българския червен кръст в Гоце Делчев, кино „Парадизо” и Районно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” Гоце Делчев.

Comments

comments