КЕРАМО отвори вратите на най-големия си шоурум за обзавеждане за банята между Mr Bricolage и Technomarket

keramo_showroom_blg
Големият търговски комплекс между Mc Bricolage и Technomarket стана най-големия шоурум за обзавеждане за банята в Югозападна България, като включва търговски площи в областта на обзавеждането за дома и други търговски обекти.
Граниозният и апетитен имот беше закупен преди няколко месеца от фирма КЕРАМО ГП със собственици Георги и Весела Петрови. Търговският обект е с площ от над 2 200 кв.м., като в залите на комплекса ще бъдат представени огромно разнообразии от серии плочки за банята и цялостно обзавеждане.
Интерес към закупуването на един от най-големите магазини в Благоевград имаше от няколко водещи благоевградски бизнесмени, но беше придобит от Керамо, с цел създаване на център за банята, който ще обслужва целия регион от Благоевград, Кюстендил, Дупница, Петрич, Сандански и Гоце Делчев.
Имота беше придобит преди няколко месеца на стойност от около един милион и триста хиляди лева, като в ремонта също са вложени значителни средства.
За клиентите най-важна е инвестицията в огромното разнообразие от плочки и продукти за банята и големите наличности на склад.
Старият магазин на Керамо на бул. Кирил и Методий беше преместен в изцяло обновения комплекс, чийто ремонт тече вече няколко месеца.
Гражданите на Благоевград сигурно вече са забравили, че там имаше голям хранителен магазин и от няколко години помещението беше обявено за продажба.
Собствениците на Керамо ГП е Георги и Весела Петрови, имат шоуруми с марката Керамо  в София на кръговото за Драгалевци, както и в Благоевград и Разлог.
Отличната локация, големия паркинг и огромния брой посетители на търговската зона правят шоурума много удобен всички, които са ориентирани към ремонтите и обзавеждането на дома.

Comments

comments