Кариерен форум под мотото „Планирай бъдещето“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

За поредна година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе кариерен форум „Ден на кариерата – 2016“, под мотото „Планирай бъдещето“. Изложението на фирми ще се състои на 20.04.2016г. (сряда) от 10:00 часа във фоайето на Учебен корпус 1.
Денят ще премине с презентация на фирмите и модно ревю „Кариерно вдъхновение“, подготвено от студенти на Технически факултет и Факултет по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“.
Основната цел на Форума е студентите и младите, дипломирани специалисти да открият нови възможности за реализация на пазара на труда, а работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и персонал.
Ще вземат участие фирми и компании от частния и публичния сектор, представители на бизнеса от Югозападна България- финансови институции, търговски, консултантски, правни фирми, структури на държавната администрация.
Организатор на кариерния форум е Университетският център за кариерно развитие към Югозападен университет „Неофит Рилски“, със сътрудничеството на Технически факултет и Факултет по изкуствата.

Comments

comments