Каракачанов даде 3 задачи на Бъчварова

Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов обяви, че парламентарната му група ще подкрепи смяната на Веселин Вучков с Румяна Бъчварова на поста вътрешен министър. Той обаче възложи 3 конкретни задачи, които ведомството трябва да изпълни, за да бъде успешен мандатът.На първо място Каракачанов настоя за създаване на работна група между МВР и Министерството на правосъдието. Тя трябва да прецени как и къде ще се разполагат полицейските сили в страната, така че да бъдат покрити районите с най-тежък криминален проблем. Каракачанов нарече „директен удар срещу държавата“ издевателствата над беззащитни хора на места, където няма видеонаблюдение и достатъчно представители на МВР.

На второ място той посочи нелегалната имиграция. Най-важното според него е да бъде доизградена максимално бързо оградата на българо-турската граница, която да спира незаконното нахлуване в страната ни и последващата конфронтация в обществото ни.

Третият проблем за Каракачанов са „станалите традиционни процеси за купуване на гласове и манипулации“. Той е категоричен, че МВР трябва да се бори с тях не само в деня нз изборите, а месеци преди това.

Comments

comments