Кандидат кметът Калоян Ханджийски – за заличаването на В.Миленков, отказаният достъп до информация и медиите пречупващи истината през собствена призма

Пред нашата камера Калоян Ханджийски сподели, гледната точка на Реформаторския блок за излизащата в медиите манипулативна информация , относно заличения от листата В. Миленков. Според Ханджийски всичко това си има логично обяснение и няма никаква драма в случилото се , а медийната атака се дължи на страха на определени личности и той лично не е притеснен от това което се пише. Днес Реформаторите са по-силни и вярват в успеха си и това , че ще бъдат част от управлението на града в следващите четири години.

Калоян Ханджийски разказа и за друг интересен казус, а именно опита му да получи информация от Община Благоевград относно договорите и сумата , които общината отделя за информационно обслужване за медиите. Казваме опит, защото той така и не успява да я получи, а отговора който получава не е задоволителен нито за него , нито за обществеността в Благоевград, защото парите отделени за тази дейност са именно от хората, от съвестните данъкоплатци на Благоевград.

Comments

comments