Калоян Ханджийски: Това с подкрепата на СДС за Камбитов е поредната гнусна и долна инсинуация от страна на ГЕРБ

По повод тиражираната в много медии днес статия, озаглавена „Автентичната организация на СДС подкрепи д-р Камбитов за втори мандат“, думата поиска кандидат кмета на Реформаторския блок Калоян Ханджийски.
„Това е поредната гнусна инсинуация от страна на ГЕРБ целяща да заблуди избирателите“, категоричен е Ханджийски. Според него това действие показва единствено и само слабост и несигурност от страна на Герб и опит за създаване на конфликт.
На снимките публикувани в медиите от събитието което се визира се забелязват настоящи и бивши общински служители, които според коментиращите в социалните мрежи са там, защото служебното им положение ги поставя в позиция да няма как да не подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ Атанас Камбитов.Много от хората се възмущават от изключително недостойният, според тях опит на Герб да изяснява кое е „автентичното“ СДС други заявят, че това може да се тълкува и като опит за създаване на вътрешен конфликт в Реформаторския блок.
Калоян Ханджийски обаче е категоричен, че това няма как да разклати принципната и непоклатима позиция на партията и увереността с която върви към предстоящите избори.

Comments

comments