Как да се справите с неудобните сутиени

 Подходящото бельо и най-вече сутиенът са едни от най-важните неща, които ви карат да чувствате наистина добре в кожата си. А когато се чувствате добре, определено сте и по-самоуверени! Често обаче жените правят грешки в избора на сутиен. Факт е, че 64% купуват неподходящ размер, което им създава доста проблеми като стегната обиколка, смъкващи се презрамки и т. н. Ето как специалистите съветват да избирате сутиен, с какъвто ще се чувствате комфортно през цялото време.

Ако имате болки в раменете, причинени от сутиенът ви, възможно е широчината на презрамките да не е достатъчна за тежестта на гърдите. Съветът на специалистите е да избирате сутиени с широки презрамки. Може да смените само презрамките, ако харесвате формата на чашките. Безспорно обаче, че колкото са по-широки презрамките, толкова по-равномерно тежестта на гърдите се разпределя, а болките намаляват.

Голям процент от дамите не знаят, че колкото повече покриват чашките, толкова по-удобен е сутиенът. Ето защо е добре да избирате модели, на които чашките имат повече или най-добре пълно покритие. Кое е по-важно: да сте секси или да ви бъде удобно през целия ден?

Винаги регулирайте дължината на презрамките, когато сте закупили нов сутиен. За да осигурите най-добрата опора на гърдите, презрамките трябва да отговарят на вашите мерки.

Несъмнено дантеленото бельо е изключително красиво и с дантелен сутиен със сигурност изглеждате зашеметяващо. Но трябва да се научите да ги носите само тогава, когато е необходимо. Понякога дантелата дразни кожата, дори и да не усещате. Затова е добре да си давате от време на време почивка и да носите по-често памучни сутиени, бюстиета или тениски.

Със сигурност всяка жена има сутиен, който е най-удобния от всички, които има. Но трябва да знаете, че и сутиенът, както и всяко нещо, си има живот. След определено време губи формата и еластичността си, а това може да доведе до обезформяне на гърдите. Така че, сменяйте сутиените си по-често.

 

Виж повече на: www.bgbelio.net

 

Comments

comments