Какво работят плеймейтките? – въпросът за втората ни кратка анкета днес

Често се говори за плеймейтките, а най-вече се показват, доставяйки радост за мъжкото око, но мнозина се питат какво точно работят те, тоест в какво се изразява тяхната дейност. Съществува ли асоциация с моделството – след като се снимат предизвикателно на конкурси и списания, човек не е далеч да свърже едната професия с оказалата се предмет на нашия интерес за анкетата. Изобщо има ли обща асоциация или същината на т. нар. професия плеймейт е уникална по рода си и тя се корени по-дълбоко (или по-плитко), отколкото бихме могли самите ние да предположим…
Естествено имаше и граждани, които не пожелаха да застанат пред нашата камера, а другите, независимо, че за първи път чуваха тази дума, не се притесниха да разсъждават на глас, търсейки отговор на питането на нашия репортер.

Известно е, че първата плеймейтка в България е Мис Април 2002 Борислава Христова, барманка. А от 2004 г. „Плейбой“ в България организира и конкурса „Мис България Плеймейт“. Всяка година чрез кастинги биват избрани 12 момичета, които да се борят за титлата. На финала жури избира „Мис България Плеймейт на годината“.
Между нашите любезни респонденти имаше такива, които не виждат нищо притеснително или по-различно в работата на плеймейтките от другите професии, а някои само при произнясянето на думата „плеймейт“ я окачествиха словесно със срамната осанка на недостойно занимание за младите жени. Те не искаха и да чуят, че тяхната дъщеря или внучка би се занимавала в бъдеще с това.

Comments

comments