Какво да носите с пола с А-силует?

Този модел на полата ще бъде печеливш в много ситуации. Такава пола може да бъде част както от ежедневния, така и от деловия стил. Подходящите комбинации правят този стилен и удобен дизайн приемлив в бизнес облеклото, въпреки че офис стандартите не винаги позволяват носенето на такъв стил поли. Рокли с пола с А-силует са не по-малко популярни, защото изглеждат женствени и романтични.

Особености на кройката

Най-обикновеният вариант на полата с А-силует представлява парче плат с форма на кръг със симетричен отвор в средата, която може да се допълни с еластична лента или вграден колан от същата материя. В допълнение, освен тези опции има поли, които се изработват от две или повече части. Също така, полата с А-силует може да бъде многопластова, да има асиметричен подгъв или да бъде с воали. Този стил няма ограничения за дължината. „Flirty Мini“ е модел, предпочитан от младите момичета. „Midi“ дължината е универсална и практична. Полата с „Maxi“ дължина може да бъде част, както от екстравагантния летен външен вид, така и от подчертано консервативното вечерно или дори сватбено облекло. Тези дамски поли могат да бъдат обикновени или украсени с различни щампи – от строго геометрични, през флорални, до абстрактни мотиви. Всички тези характеристики трябва да се вземат предвид, като се избира подходящ тип горно облекло, който да допълва полата с А-модна линия.

Стилен външен вид с пола с А-силует

Докато търсите такъв модел, с който да обогатите гардероба си, със сигурност ще останете учудени от твърде богатия избор на такива модели, цветове и дизайни в търговската мрежа. Една такава пола може да се превърне в основа за много модерни и шикозни съчетания.

Комбинации с други дрехи

Изчистените и минималистични модели дамско облекло без пищна украса ще помогнат да се подчертае женствената и свободна пола. Този модел изглежда изключително впечатляващо в разнообразни комбинации.

Ако искате да създадете нежен и романтичен вид, може да заложите на семпла риза или блуза. Лаконична бяла блуза с пола в пастелни нюанси ще изглежда много изтънчена. В този тоалет можете да отидете на работа или на среща. Също така, блуза, украсена с бродерия или дантела, е идеална за такава пола.

Comments

comments