Кадиев и Ревизоро се скараха заради задължителното гласуване

Абсолютната илюзия е, че ще изчезне купеният вот чрез въвеждането на задължителното гласуване. Пълна боза е в тоя Патриотичен фронт. Как може Ревизоро да не помни, че е подписал предложенията за задължителното гласуване и глобата. Това изстреля независимият депутат Георги Кадиев по Нова тв.Той бе поканен да спори с Емил Димитров – Ревизоро от Патриотичния фронт за задължителния вот и предложената глоба от 50 лева, ако не отидем до урните.

Димитров заяви, че чрез задължителния вот ще се пресече практиката на купен корпоративен вот. „Така няма една страна като Турция да се бърка в работите на България”, смята още той.
Кадиев бе категоричен, че не иска задължително гласуване. „Против съм, аз съм за правото”, обясни още той. На въпрос дали има друг начин освен задължителното гласуване, той заяви, че не знае, но е против. „ Имаме над 2 млн. души, които сме отвратили и те не гласуват. Никога не съм си позволявал да купувам гласове и няма да го направя”, коментира независимият депутат. По думите му лошите решения са лоши и по-добре да не се прави нищо.

„Продължавам да твърдя, че всеки гражданин трябва да получава информация на език, на който иска”, обясни още Кадиев. Ревизоро заяви, че през цялата година тези хора говорят на български език, а по време на избори – го забравят.

Comments

comments