Искрено и лично за 2015 година с Александър Филипов

Както всеки един рожден ден, преместване на друго място или започване на нова работа, така и настъпването на следващата година очертава нов етап от живота ни. Съвсем естествено е да погледнем назад и да видим как е преминала изтеклата година, какво сме преживели, какво сме успели да свършим, ако сме планирали определени неща, и какво сме постигнали като цяло. Винаги ми е било интересно да хвърля поглед през рамо и да си направя определени изводи и заключения, които ще ми бъдат полезни при писането на новите ми цели, планове и желания.
Именно това ни провокира, да предизвикаме някои популярни в Благоевград личности, да разкрият пред нашите читатели каква е тяхната равносметка за отминаващата 2015 година в рубрика, която условно нарекохме: „Искрено и лично за 2015 година“.
Първият, който говори с нас за собствената си равносметка и плановете си за следващата година е най-добрият коафьор в Благоевград- Александър Филипов. Последната година, бе много динамична в професионален план за него и сега той ще сподели и с вас.

Какво научихте през изминалата година?
-Изминалата година беше една много емоционална и вълнуваща за мен в много отношения.
На първо място научих че няма по-прекрасно нещо от това да бъдеш родител, всеки ден да се прибираш у дома и едно малко същество да те очаква с нетърпение, да се озарява деня ти от детска усмивка…безценно. Научих че за да успее човек всъщност семейството е това, което ти дава сили, идеи и те мотивира за да твориш и да следваш мечтите си. За това и то е водещо и на първо място. Разбрах, че човек никога не трябва да спира да мечтае, защото мечтите наистина се сбъдват, ако наистина много искаш да постигнеш нещо то рано или късно ще се случи!.
И най-важният урок, който получих е, да вярвам в хората, те наистина могат да бъдат много добри и да отворят сърцата си за другите, да отделят от хляба си за да помогнат на напълно непознат.
Какво успяхте да свършите от планираното за периода?
-Аз по принцип не обичам да правя планове, оставям се на течението и когато имам възможност да реализирам някой свои проект или идея… просто го правя.
През 2015г., осъществих една моя дългогодишна идея и мечта да отвора агенция за модели. След много отлагане през 2015г. най-накрая идеята ми се превърна в реалност и „AF MODELS” се появи на бял свят. Още от самото начало пожъна успех, като момичетата от агенцията взеха участия в няколко престижни конкурса и модни събития. А това е наистина успех за мен. Също така реализирах няколко свой идеи в моята професионална област. Като фризьор, взех участие на няколко много престижни конкурса, получих признанието на световни светила в тази област, а от това няма по-голям комплимент за човек, който постоянно се труди и бори и най-вече обича професията си.
Освен това в личен план през 2015г. с моята дългогодишна приятелка сключихме брак и това се случи на 16.07. когато отпразнувахме първия рожден ден на нашия син. Беше определено един от най-емоционалните и вълнуващи дни.
Кои от задачите остават и трябва да начислите за новата година?
-Със сигурност много неща, които не съм свършил през тази година. Имам много идеи, които се надявам да успея да реализирам, но както казах не обичам да планувам . За новата година искам само аз и близките ми да бъдем живи и здрави и Господ да е с нас.
Къде сбъркахте?
-Със сигурност в стремежа ми да бъда добър баща и да се развивам в професионлн план съм допуснал грешки, но човек така се учи. Най-голямата ми грешка, която осъзнавам и много ми тежи определено е, че не успявам да отделя достатъчно време за семейството си и най-вече за сина ми. Но ще се опитам да поправя нещата.

Какво спечелихте и какво загубихте?
-През изминалата година ми се случиха доста неща, които ми показаха ,че мога да бъда и много силен и много добър. Научих се да са радвам и да ценя малките неща. Разбрах, че няма по-голяма радост от това да даряваш, да подаряваш, да даваш надежда…

Каква беше вашата 2015 година?
-За мен 2015г. беше една от най-емоционалите и вълнуващи години до сега. Прекрасна, вдъхновяваща и незабравима!

Comments

comments