Инспектор Кристиян Иванков получи награда от Националния конкурс „Пожарникар на годината“

 

Инспектор Кристиян Иванков от група „Оперативен център“ на РДПБЗН – Кюстендил, бе отличен  вчера на церемония по награждаването на победителите в 23-я национален конкурс „Пожарникар на годината“.

Той е служител на РДПБЗН – Кюстендил, от 2013 година.

Наградата – статуетка, грамота, мобилен телефон, му бе връчена от главния секретар на МВР – гл. комисар Младен Маринов.

 

Награда Кристиян Иванков

Кристиян Иванков организира управлението на ресурсите на звената за ПБЗН при РДПБЗН – Кюстендил, при пожари, бедствия и извънредни ситуации. Взаимодейства с основните и други съставни части на ЕСС, държавни органи и институции, местното самоуправление, неправителствени организации. Поддържа постоянна готовност за осъществяване на дейността съобразно длъжностните си задължения и стриктно изпълнява отдадените заповеди и разпореждания на ръководителите си.

Участва в установяването на причините за възникнали пожари и изготвя пожаро-технически експертизи.

Разработва и актуализира планове за пожарогасене.

Провежда тренировки за установяване състоянието и готовността на системата за ранно предупреждение и оповестяване.

Извършва оценка на данните, получавани от системите за наблюдение, предупреждение и оповестяване на база от системите за ранно предупреждение и мониторинг и постъпилата информация от НОЦ.

Инспектор Кристиян Иванков е номиниран от ръководството на дирекцията за участие в Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за участието си в управлението на силите и средствата в гасенето на 22 пожара с материални загуби в Кюстендилска област, той ръководи и евакуирането на 50 човека от село Гърляно при обявеното бедствено положение, вследствие на проливните дъждове в началото на декември 2017 година.

Comments

comments