инж. Росица Димитрова: „Балканстрой“ заплати част от задълженията си и има споразумение до края на годината да се заплати цялото

След множество публикации свързани със спиране на водоподаването към „Пирин Голф“ и базите на „Балканстрой“ в Разлог, заради неплатени сметки днес се свързахме с управителя на ВиК- Благоевград инж.Росица Димитрова, която внесе яснота по случея.
“ Имаше спиране на водата към „Пирин Голф“ и базите на „Балканстрой“, именно заради неплатени задължения, които обаче ние не сме обявили публично, не са малки, но не са и тези суми които се изнасят в медиите. След спирането те дойдоха и платиха една част от задълженията си и сключихме споразумение до края на годината да бъде платена и останалата част. Естествено след това водоподаването го преустановихме.“, обясни инж. Димитрова.
Тя не отрече , че е имало опити за самоуправни действия от страна на „Балканстрой“ изразяващи се в пускане на водата без знанието на ВиК. За тези действия на фирмата е съставена санкция, която ще се добави към задълженията , които вече имат към дружеството.

Comments

comments