Инж. Василиса Павлова, „Демократична България“ за дълга от 17 млн.лв. на община Благоевград: Едно безумно, безотговорно и безочливо решение  беше взето, въпреки ясния и категоричен граждански отпор

„Едно безумно, безотговорно и безочливо решение  беше взето, въпреки ясния и категоричен граждански отпор. Очевидно, кметът Стоянов не се интересува от мнението на благоевградчани, интересува се само от своите лични амбиции и желания. Не мога да си обясня упоритостта му, по отношение на този заем – зависимости, може би, или пък обещания, които е поел?! Каквото и да е обаче, няма оправдание за подобно решение, защото той иска да разполага с  дълг, който  хората ще  плащат от джоба си.

 

Съветниците, които  гласуваха, трябваше да си помислят много добре, какъв риск поемат, както и, че само след година, отново ще молят за доверието на благоевградчани. 

 

Ние, представителите на “Демократична България” продължаваме да бъдем твърдо против поемането на дълг от 17 млн. лв. Ние, отказваме да приемем, че който и да било има право да загробва града ни с подобни задължения. 

Comments

comments