Илияна и Стоян Керини: Нямаме нищо общо с палежа на колата на Качев, откровената му клевета ще я отнесем до съда

Във връзка с подпаления тази нощ автомобил на бившият шеф на ДФ „Земеделие“ Георги Качев и обвиненята от негова страна към бившата му съпруга и брат и, потърсихме Илияна и Стоян Керини.
Стоян Керин бе възмутен от обвиненията, които бившият му зет си позволява да отправя в публичното пространство и вече е дал показания по въпроса в полицията в Благоевград. „Далеч съм от мисълта да се занимавам с хора като него, не си заслужава.Смятам, че има Господ и той съди всеки за действията му, но в този случай и ние ще предприемем действия, като отнесем тази клевета до съда, защото не може всеки, който реши да говори каквото поиска.“, категоричен бе Керин.
Бившата съпруга на Качев – Илияна, също не бе очарована от твърденията му и обвиненията, които той разпространява по адрес на нея и семейството и. Според нея зад палежа стои или самият Качев, който може да се опитва да направи застрахователна измама, за да прибере пари от палежа, тъй като колата е вкарана от Италия и е над 300 000 км., или е засегнал нечии интереси, на високопоставени хора.“Няма нищо случайно, вчера го уволняват, после е запалена колата му.“, коментира Илияна.
Тя сподели пред наш репортер и шокиращите действия на бившият си, който днес взел децата им от училище във видимо неадекватно състояние и лъхащ на алкохол, за да ги заведе при опожарения автомобил. „Опитва се да използва всяка ситуация, за да прави опити да ме злепоставя и очерня пред децата.“, споделя Илияна Керина. “ Повече от ненормално е да заведеш децата си на място, на което се е случило подобно нещо, за да ги убеждаваш, че майка им стои зад това.“, допълва Илияна.
Георги Качев е в доста неприятна ситуация, уволнението и палежа на автомобила му се случиха за по-малко от 24 часа, а за обвиненията които отправи публично му предстои да отговаря и за клевета пред съда, ако Стоян и Илияна Керини предприемат подобни действия, а за момента те са решени да си търсят правата.
Ние ще продължим да следим случая и да ви информираме за всяко развитие около бившият шеф на ДФ „Земеделие“, защото ако бившата му съпруга се окаже права в което и да е от двете си предположения за палежа, проблемите и разплитането около Качев може би тепърва предстоят.

Comments

comments