Изключиха от групата на БСП съветника и бивш младежки лидер Веселин Христов заради подкрепата му на заема от 17 млн. лв. за аквапарка в Благоевград

Пленум на общинската организация на БСП с 16 гласа “за” и един „въздържал се” изключи тази вечер общинския съветник и бивш младежки лидер в БСП – Благоевград  Веселин Христов от групата на съветниците от партията, пише в. „Струма“. Две от общо трите точки в дневния ред на форума касаеха социалиста, дръзнал да има мнение, различно от това на настоящото ръководство на партията столетница в лицето на Любен Милев и отговорника на групата на червените съветници д-р Владимир Пандев.

Интересно е, че предложението на Изпълнителното бюро за изключване на В. Христов предхождаше разискванията около вота му на последната извънредна сесия на местния парламент на Благоевград, когато той подкрепи предложението за теглене на 17 млн. лв. общински дълг, с който да се изгради аквапарк и да се реновира парк Бачиново. Постъпката му обаче е определена в разрез с взетите политически решения в партията.

Comments

comments