Зов за помощ! Стойчо Кръстев на 30 години от град Благоевград има нужда от нашата помощ

Зов за помощ! Стойчо Кръстев на 30 години от град Благоевград е с диагноза латерална амиотрофична склероза. Събират се  средства за трансплантация на стволови клетки.

Стойчо е приет на 1-ви декември в клиника Florence Nightingale в Истанбул, Турция. Направени са  му изследвания , подложен е на лечение на бактериална инфекция в тялото. В края на месец януари ще го подложат на трансплантацията със стволови клетки, но са необходими средства, с които семейството не разполага.

В момента Стойчо е в безсъзнание и лекарите, и семейството му очакват да се събуди.

 

Стойчо Кръстев е баща на 8-месечно момиченце, животът му преди болеста е протичал нормално, но всичко се променя през месец май, когато започва да усеща слабост в крайниците. След това, болестта се развива бързо и състоянието му се влошава.

Близките му се надяват, че има добри хора, които ще подадат ръка на Стойчо и ще помогнат за събиране на средствата, необходими за неговото лечение, за да продължи да се радва на семейството си и малката си дъщеричка.

 

 

Може да подкрепите Стойчо ,с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut👇 https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-stoicho

Банка:Алианц Банк България IBAN :BG76BUIN95611000711184 BIC :BUINBGSF Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ Основание дарение за Стойчо

Comments

comments