Зов за помощ: Дядо Коледа от Благоевград остана без работа, нуждае се от храна

76 – годишният Станко Митов от Благоевград, познат сред малки и големи като Дядо Коледа се нуждае от помощ, разбра репортер на Pirinsko.com

Възрастният човек е на ръба на оцеляването и едва смогва да си купи храна, с оглед на така създалата се обстановка по повод на коронавируса.

Всичко започва преди два месеца, когато с въвеждане на извънредното положение в страната, бай Станко губи работата си, а с това и възможонста да пазарува, дори и най – необходимото. Парите от пенсията му стигат дотолкова, колкото да си плати наема на квартирата, в която живее и разходите за нея.

Ето какво написа с молба за помощ негов близък във фейсук:

Приятели, това е бай Станко Митов на 76години от Благоевград. Повечето от Вас го познават като дядо Коледа, който продава билети в нашия град.Бай Станко /живее под наем/ намира се в затруднено положение както вероятно и много други на неговата възраст! Поех ангажимент към него да му помогна с хранителни продукти и намиране на работа,съобразена с годините му!

Този пост го публикувам с негово съгласие и не се правя на интересна!!!

Апелирам всеки,който има възможност да му помогне с хранителни продукти от ПЪРВА необходимост да се свърже с мен чрез вайбър или обаждане на 0884775576 или 0898703548

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ МОЕ И НЕГОВО ИМЕ!

P.S.Да направим живота на един възрастен човек по достоен!

Comments

comments