ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Две семейства от Гърмен имат нужда от средства, за да възстановят дома си

Две семейства от Гърмен, едно от които с 9-месечно бебе останаха без покрив над главите си, заради пожар, избухнал на 8-и срещу 9-и декември миналата година.

В огъня изгаря всичко, което 6-те души, живеещи в къщата имат. За щастие всички те са живи и здрави, но вече месец нямат дом и живеят при свои роднини. Домът им е изгорял почти до основи, а средствата необходими за възстановяването му са непосилни за двете семейства. Сега, те се обръщат към всички добри хора, които могат да им помогнат.

До момента са получили подкрепа от кмета на Гърмен Феим Иса, който е поел ангажимент да осигури средствата, необходими за възстановяване на покрива. Подкрепа получават и от близки и познати, от техни съграждани, но основният ремонт, който предстои е скъп и  са необходими още средства.

Всеки, който има възможност да помогне, може да се свърже с пострадалите семейства на телефон: 0892 34 89 91 ,  можете да помогнете и с превод на парични средства, чрез сметката на Стефан Николаев Попов: BG08BPBI79221020431901 .

Comments

comments