Злата Ризова : Долу ръцете от децата на Благоевград!

Злата Ризова е общественик и бивш общински съветник в продължение на 12 години. През цялото това време една от темите, които тя защитаваше последователно беше „Пирин“.
За разлика от много други политици, Ризова не „лъкатушеше“ в позициите си за отбора, често с риск, да влезе в неравен бой с колегите си, общинска администрация, ръководството на клуба и дори с феновете.

Сега, когато някои от децата от ДЮШ на Пирин са изхвърлени на улицата, Ризова също има своята гледна точка и позиция, която публикува в профила си в социалните мрежи.

Тя естествено е в защита на децата, а написаното е категорично и без спестяване на каквото и да е.
Публикуваме позицията на Злата Ризова, без редакторска намеса :


„ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД!!!
Искам само да напомня, че Община Благоевград е собственик на ВСИЧКИ бази, които клуба ползва БЕЗВЪЗМЕЗДНО!!! Искам да напомня, че Община Благоевград ЕЖЕГОДНО подпомага клуба с немалка сума!!! Искам да напомня, че Община Благоевград притежава 25% от дружеството!!! Искам да напомня, че СЪМНИТЕЛНОТО дружество собственик на по-голямата част от капитала ТРЯБВА да се съобразява с нуждите на ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД, само заради изброеното по-горе!!! Искам да напомня на фен клубовете, че всички, които ги употребяваха до сега си отидоха, а за тях остана само горчивия вкус на евтина бира и кебапчета!!! И тези ще си идат, но ние ще останем!!!
Така че, прежалете евентуалните ползи и утре застанете ЗАД ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД!!!
САМО ПИРИН!!!“

Comments

comments