Зелена светлина за СК по сноуборд в Банско

Рейс директорът на ФИС за сноуборда Уве Байер (Гер;dkrs) даде отлична оценка за подготовката на трасетата за предстоящите стартове за Световната купа в Банско. Германецът присъства днес на тестовете за спринткроса в които участва и Сани Жекова (на снимката) и даде висока оценка на екипа на БФСки начело с Виктор Гичев и Валентин Стефанов за подготовката на трасетата, съобщиха от федерацията.
Междувременно от единият от генералните спонсори на стартовете в Банско – Fibank разкриха какви изненади готвят за феновете които ще посетят Банско за стартовете от 3 до 5 февруари. Голямата атракция безспорно ще е виртуалната сноуборд реалност, която ще се развива на Бъндеришка поляна във всеки от трите дни от петък до неделя (3-5 февруари).
От 10 часа до 15 часа всички желаещи ще могат да пробват сноуборд уменията си във виртуална среда. Специална виртуална игра и най-новият модел очила за виртуална реалност, чиято световна премиера беше преди дни Ви потопят в усещането да си участник в едно уникално сноуборд състезание. Най-добрите състезатели ще бъдат награждавани на всеки кръгъл час със сноуборд аксесоари, а за отличниците организаторите са приготвили големи награди.
По-големите ентусиасти ще могат да се състезват в реална атмосфера на „Пистата на Fibank“ в сноуборд слалом на Бъндеришка поляна. Състезанията ще се проведат на 3-и февруари от 10-12 часа, на 4-и февруари от 10-11 часа и на 5-и февруари от 10-12 часа.

Comments

comments