“ЗВЕЗДЕН ПРОЛЕТЕН ЛАГЕР” 2023 – Община Разлог

През месец май село Бачево приветства “ЗВЕЗДЕН ПРОЛЕТЕН ЛАГЕР” 2023, организиран от Музикално Студио “Viva Records”, със съдействието на Община Разлог.
В периода от 18 до 21 май в комплекс “Русалиите” млади таланти, на възраст между 7 и 18 години, ще вземат участие в творчески, пролетен лагер и ще развият своя потенциал, в изцяло професионална среда, чрез Workshop-и по вокално, актьорско и танцово майсторство.
Екипът на “VIVA RECORDS” са подготвили и допълнителни изненади, като Workshop по Музикален PR и реклама и Гост-Звезда Изненада за всички записали се.
Тази година, сътрудничеството между Община Разлог и Музикално Студио “Viva Records”, ще даде възможност на талантливите деца от Разлог, Баня, Бачево, Добърско, Долно Драглище, Годлево, Горно Драглище и Елешница да се присъединят към звездното приключение, а ТРИ от тях, ще станат част от лагера, напълно БЕЗПЛАТНО.*
Организаторите привестват всички изгряващи таланти, на възраст между 7 и 18 години, занимаващи се с поп и джаз пеене и имащи минимален опит на сцена, които са готови да се забавляват три дни в приятелска среда.
Предизвикателството към кандидатите за “ЗВЕЗДЕН ПРОЛЕТЕН ЛАГЕР” 2023 e да изпратят кратък клип на Свое LIVE-изпълнение, в срок до 7 април 2023 година, на email: vivarecords9@gmail.com, като могат да получат повече информация на тел. 0893607589.
*След оценка на компетентно жури на изпратените клипове за Кастинга за „ЗВЕЗДЕН ПРОЛЕТЕН ЛАГЕР“, Община Разлог ще поеме разходите за участие в лагера на ТРИ изгряващи звезди от общината.

Comments

comments