Защо връзките на всяка зодия не успяват? Телецът е вечно объркан, девите крият емоциите си, а лъвът …

Въпреки неуспеха в любовта не е само ваша вина, обаче любовните грешки, които правите може да ви унищожат щастието.

Дали сте безобразни егоисти? Или пък сте твърде срамежливи, за да изразите емоциите си? Може би пък приемате всеки партньор „за даденост“?

Хороскопът ще ви разкрие къде грешите:

 

Овен

Увереността на овена, която в началото действа привлекателно, с течение на времето става голяма пречка. Овенът трябва да поработи върху своя егоизъм и да се научи как да поставя партньора на първо място. Би трябвало да разбере значението на думата компромис. Техните бързи и бурни реакции са още един проблем в отношенията, защото на другите е трудно да се справят с неочаквани изблици на ярост.

Телец

Телците, които са в дълги и стабилни връзки често се занемаряват. Чувстват се комфортно, така че прекаляват в храната и пиенето и не внимават на външния си вид, който става непривлекателен. Понякога са твърде мързеливи, за романтика и партньорът ги приема за даденост. Друга пречка е тяхната упоритост. Те са склонни на едни и същи грешки и упорито започват кавги на същата тема и пак, и пак.

Близнаци

Близнаците са склонни към флирт, така че партньорите с тях се чувстват несигурни. Не оставят впечатление за стабилност и преданост, поради което никой не разчита на тях. Честото променят мисленето и настроението си. Внимавайте с маските, които показват.

Рак

Раците често още в началото на връзката стават зависими от партньора, а споменаването на брак и съвместен живот може само да ги изплаши и отдалечи. Когато са във връзка, партньорът се превръща в център на своя свят, поради което често другият може да се чувства въодушевено. Ракът лесно се обижда и е чувствителен, а освен това не иска да започва нови дейности и да прави някакви експерименти. С него живота лесно става рутина и това е най-голямата грешка.

Лъв

Голямото его на Лъвът е нещото, с което всеки ден трябва да се конкурирате. Не е лесно да живееш с човек, който лесно се обижда за всяка дреболия и е готова с дни да мълчи и да игнорира. Лъвът сам за себе си е винаги на първо място и това с течение на времето може да се превърне в проблем. Не може да признае грешките си, а като капак на всичко това е склонен към флирт, така че партньорът никога не се чувства сигурно.

Дева

Плах и притеснителна Девата трудно разкрива своите истински емоции, така че техния партньор рядко знае какво й е. Животът с тях може да бъде труден, защото се критици и във всичко намират по някой недостатък. Предназначените за съвършенство, но не осъзнават, че трябва да правят повече компромиси.

Везни

Везните постоянно са в любовен хаос, с неподходящи партньори, най-вече тези, които се нуждаят от помощ или „поправяне“, което не е добра основа за връзка. Когато си във връзка с Везни, те се колебаят и се чудят дали са избрали подходящия. Необходимостта за флирт също побърква партньора. Не искат кавги, така казват това, което партньорът иска да чуе, т.е.

нямат проблем да лъжат.
СкорпионСкорпионите винаги са принципа или всичко или нищо, така че с тях не е лесно. Във връзките са притежателни и ревниви, така че често задушват партньора. Освен това са супер потайни, така желаният човек винаги има чувството, че Скорпионът нещо крие. Злопаметни са, никога не прощават, а малката караница редовно се превръща в продължителен конфликт. Склонни са към емоционална манипулация.

Стрелецът

Стрелците често несъзнателно наранява партньора и го прави заради необходимостта от тръпка и действие. Партньорът чувства товар, че постоянно трябва да бъде активен и интересен, което създава натиск, който с течение на времето притеснява. Най-големият проблем във връзката със Стрелецът е необходимостта от лично пространство, забавление и свобода, което на много от партньорите не отговаря.

Козирог

Козирогът е мнителен а и дистанциран, докато не придобие пълно доверие в партньора си, което е продължителен процес. Партньорът лесно се разочарова, защото Козирога, не изразява емоциите си.Не е лесно да живеете с меланхоличен човек, който се грижи за всички дреболии, а песимизмът предава на околнаите. Не са спонтанни и обременени с работа, така че с тях животът лесно става монотонност.

Водолей

Индивидуалността на Водолея може да бъде изтощителна за партньора му. Богатият социален живот може да бъде източник за ревност при партньора, което Водолеите никога няма да разберат. В някои случаи липсата на интимност и романтика може да доведе до отдалечаване. Потискане на емоциите е още един недостатък, заради който Водолиите са нежелани партньори.

Риби

Рибите живеят в свой собствен свят и са склонни към идеализиране на партньора си, което води до нереалистични любовни стандарти и изисквания от партньора. Често влизат в отношения с нестабилни личности или поддържат тайни връзки. Готови да търпят много, затова партньорите знаят да се възползват и откачат.

Източник: zajenata.bg

Comments

comments