Започва предизборното асфалтиране и в Благоевград

С над 1,5 млн. лева стартира рехабилитацията на 11 улици в Благоевград Община Благоевград стартира рехабилитацията на 11 улици. За обновлението им са предвидени над 1,5 млн.лева, които са заложени в инвестиционната програма на общината за 2015 година.
По план-график, още от днес започва отводняването на първата улица „Христо Смирненски”, както и подготовката и за полагане на нова асфалтова настилка.
Началото на ремонтните дейности на улиците е съобразено с отпускарския месец август, за да не се затруднява движението .
Срокът, който ще гони фирмата-изпълнител е началото на учебната година. С приоритет ще бъдат завършени улиците, които се намират около учебните заведения.
Останалите улици, включени в графика за ремонт са „Георги Попов”, „Вихрен”, „Трети март”, „Христо Силянов”, „Христо Чернопеев”, „Д-р Владимир Бъчваров”, „Света гора”, „Прилеп”. Ще бъдат асфалтирани и улица „Даме Груев”, както и едноименната транспортна алея към нея. Рехабилитацията ще включва не само полагане на асфалт, но и оформяне на прилежащите тротоари и бордюри.

Comments

comments