Завърши турнирът за деца по футбол в памет на Йордан Динов

Четвъртият ежегоден турнир по футбол в памет на Йордан Динов протече много оспорвано. Имаше много детски сълзи от радост и разочарование. Купата заслужиха дебютантите от Миньор Перник. Те победиха на финала в драматичен мач с 3:2 съперниците си от ЦСКА.

DSC_1271

Не по- малко драматичен беше и мачът за трето и четвърто място, между съгражданите от ОФК Пирин и Пирин 2001. Той завърши с успех 5:3 за възпитаниците на общинския клуб.
Този път гостите от Македония- Брегалница Щип и Работнички Скопие си тръгнаха без отличие.
Оспорван беше и демонстративният мач между журналисти и приятели на Йордан Динов, завършил 3:3. След изпълнение на дузпи, резултатът отново остана равен. Участниците решиха да си остане по този начин.
Наградите за победителите връчиха председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков, Професор Атанас Щерев- направил първото ин витро в България и капитанът на ОФК Пирин Юлиян Попев.

DSC_1276

Участниците получиха индивидуалните си награди от благоевградчанина Светослов Дяков- капитан на Лудогорец, играещ и за националния отбор.

DSC_1254

Всички деца си тръгнаха щастливи с надеждата, че техните по-малки съотборници ще успеят да грабнат трофея следващата година.

Comments

comments