Забраняват лепенето на афиши на нерегламентирани места в Симитли

Община Симитли забранява лепенето на афиши, плакати, обяви, реклами, некролози, нагледни агитационни материали и други на нерегламентирани места.

На основание чл.1, ал.6 от Наредба № 1 за осигуряване и спазване на обществения ред, безопасността на движението и чистотата на Община Симитли, общинска администрация –Симитли уведомява всички граждани и гости на Община Симитли, че се забранява лепенето на афиши, плакати, обяви, реклами, некролози, нагледни агитационни материали и други извън определените от общината места.

Съобщения, обяви и други рекламни материали могат да се поставят само на определеното табло за съобщения пред сградата на общинска администрация Симитли, а за некролози –таблото пред църква „Рождество Богородично”. За селата в общината, това са таблата за съобщения пред кметствата и църквите по населени места.

От община Симитли, апелират да се преустанови практиката за залепване на гореспоменатите материали на нерегламентирани места, за да бъдат населените места в община Симитли по –приветливи и красиви.

Comments

comments