Жени Калканджиева пияна на интервю пред Венета Райкова

Жени Калканджиева пияна, не успя да сдържи нервите си и се разкрещя на Венета Райкова на живо пред камерите на ВИП Брадър

Жени Калканджиева пияна за пореден път цъфна в ефира. Шестата по хубост в света се изложи пред камерите на ВИП Брадър, след като неочаквано и за самата нея беше повикана в изповедалнята, за да даде интервю пред Венета Райкова. Шефката на Визаж нямаше как да откаже на поканата на Голяма уста и трябваше да отговори на въпросите на устатата вече бивша водеща на Горещо.Тъй като до последно всички очакваха на интервюто да бъде повикана Зорница Линдарева обаче, решението на ВИП Брадър да я смени в последния момент с Жени Калканджиева изненада всички. Най-вече самата модна шефка, която си го призна в прав текст. Нещо повече, Жени помоли камерите да не я снимат от твърде близо, оправдавайки се с липсата на грим. По-наблюдателните зрители обаче забелязаха, че очите на хубавицата плуват, точно както когато е препила.„Жени изглеждаше досущ като в Къртицата, когато прекаляваше с алкохола“, коментират зрителите на снощния епизод на риалитито. Нещо повече, според тях шестата по хубост в света е била пияна почти толкова, колкото и в приключенското шоу на ТВ7. „100% не е очаквала, че ще я извикат да дава интервю, и се е отрязала“, убедени са онлайн потребителите.

Поведението й пред камерата на Голямата уста също говореше, че Жени Калканджиева е попрекалила с чашките. Бившата миска се разкрещя на Венета Райкова, типично в неин стил. Нещо, на което зрителите ставаха редовни свидетели по време на участието й в Къртицата. Тогава Калканджиева се нахвърляше с викове срещу почти всички след като обърнеше по няколко чашки. Повод за гнева й снощи пък се оказаха въпросите на водещата и най-вече обвинението, че се държи лицемерно спрямо Зорница Линдарева.

„Не може да целуваш и прегръщаш любовницата на мъжа си, това е лицемерно“, заяви Венета. Което изкара от равновесие Жени и тя си изпусна нервите пред камерата – нещо, което й се случва редовно, когато е пила, припомнят си феновете.

Comments

comments