Жените трябва да целунат 19 “жаби”, преди да открият принца

Казват, че жената трябва да целуне много слузести жаби, преди да открие приказния принц. Резултатите от ново проучване, направено във Великобритания, потвърждават поговорката, пише в. „Дейли стар“.

Анкета, направена сред 2000 жени по поръчка на производителите на бонбони „Сминт“, разкрива, че дамите трябва да целунат средно по 19 „жаби“, преди да попаднат на истинската си любов.

Проучването обаче показва, че все пак съществуват някакви граници, когато става въпрос кого ще целуват съвременните жени. Оказва се, че за 44% от участничките в допитването най-голямото съжаление е, че на даден етап от живота си са целували семеен мъж.

От анкетата става ясно също, че предпочитаните места за търсене на подходящия партньор са заведенията (26%) и нощните клубове (23%). Въпреки това по-голямата част от дамите (33%) в крайна сметка са открили „Единствения“ чрез „посредничеството“ на приятели, вместо чрез случайна среща.

celuvka-parij-107314-500x334

Според проучването жените целуват най-много „жаби“ на 21-годишна възраст. Средностатистическата дама впоследствие съжалява за подарени целувки на до четирима „хлъзгави типове“.

Над половината от участничките в допитването (59%) споделят, че поне веднъж са били „отвратени“ от потенциален партньор. Над 20 процента казват, че мъжът, с когото са били на среща, е имал лош дъх.

Откраднатата целувка от женен мъж е най-голямото съжаление за 44% от жените. Следва непозволената целувка с колега, за която угризения имат 32 процента от представителките на нежния пол. Други 18 процента признават, че се целували гаджето на своя приятелка, докато 11 процента съжаляват за целувка с началника.

Допитването разкрива също щастлив финал на приказката за 73 процента от жените, които вярват, че в крайна сметка са открили „Единствения“. Останалите 27 процента все още целуват „жаби“ или са се отказали от търсенето на приказния принц.

Comments

comments