Екшън в съдебна зала в Благоевград! По време на дело за развод: Граничен полицай от Златарево налетя на съдебна охрана, арестуваха го

Граничен полицай от ГПУ Златарево бе задържан в съдебна зала в Благоевград в петък, след като демонстрира явно неуважение към съда, по време на съдебно заседание по делото му за развод, пише Struma.com. Агресивното му поведение наложи намесата на съдебна охрана, срещу които Атанас Н. налетял брутално.

Полицаят бе задържан и вкаран за 24 часа в полицейската клетка, а вчера прокуратурата поиска 72 часовото му  задържане.

Атанас Н. от около година се развежда и на почти всяко заседание се държи неприлично и прави, както се изразяват свидетели по делото,  „всемъзможни циркове“. Явно е, че този път чашата на търпението на съда е преляла и извикали съдебна охрана. Разводът бил предприет заради системно домашно насилие по отношение на съпругата и децата му.

Проблемите идват и от разпределението на имотите между развеждащите се и грижата за децата. Не за първи път съдебна охрана се намесва да укроти вилнеещи в съдебна зала, но рядко се случва служител на реда да предизвиква подобно напрежение в институция като съда.

Comments

comments