Една година условно и три години изпитателен срок за англичанина опитал се да открадне бебе в Слънчев бряг

Една година условно с три години изпитателен срок получи 31-годишният англичанин Антъни Б., който стана печално известен на обществеността, като издърпа нагло количка с бебе от ръцете от собствената му майка и наби таткото, научи 24 часа.
Срещу летуващия по нашето Черноморие британец бе образувано бързо производство, а присъдата бе произнесена за по-малко от седмица.
Районната прокуратура в Несебър е повдигнала две обвинения срещу Антъни Б. – за едро хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта и за нанасяне на лека телесна повреда.
За това, че е ударил бащата на бебето, чужденецът получи 6 месеца условно, но за едрото хулиганство е осъден на 12 месеца. След комулация на двете присъдата наказанеието е общо 1 г.с 3 г. изпитателен срок, съобщи районният прокурор на Несебър Георги Русев.
31-годишния британец шокира младото семейство от Костенец на 8 юли, след като се опита да им открадне 11-месечното бебе по време на вечерна разходка.
Антъни Б. издърпал със сила бебешката количка от ръцете на 28-годишната Гергана Д. Инцидентът станал около 22 ч., на централната крайбрежна алея, близо до банков офис.
Обезумелият Антъни друсал количката, от която бебето като по чудо не изпаднало. Бащата се опитал да я вземе, но получил няколко юмрука и изпаднал в безсъзнание.
Когато пристигнал полицейски патрул мъртво пияният англичанин започнал да плюе униформените и да им налита.
Успокоил се едва в районното, като дори се разплакал, разказаха удивени полицаи.

Comments

comments