Европа предизвика буря: НЯМА македонска нация!

„Братовчедите” от Скопие писнаха като ужилени, ще пишат нота

Отрекоха съществуването на македонска нация!

Бури се вият и земята се тресе в Скопие, но причината не е заради зимата у нас или трусовете в Гърция. „Братовчедите” просто скочиха на нож заради написаното в сайта на Дирекцията по разширяването към Европейската комисия.

Публикуваната информация разкрива, че в Бившата югославска република Македония „Хората и времето, преминали през този кръстопът на Югоизточна Европа, са създали страна, в която се преплитат българска, сръбска, албанска и гръцка култура, православно християнство и ислям”, разказват от frognews.bg
Македонците направо пощурели – нито дума не оцелели авторите на съдържанието на сайта за световноизвестните културни постижения и древната им нация! За капак ги споменали като: „Впечатляваща смес от култури се присъединява към европейското семейство“.
Информацията в югозападната ни съседка била споделена от гневния вестник „Време” и се разпространила като пожар из медиите. От Външно министерство дали нареждане на македонския посланик в ЕС. Първият дипломат на честолюбивите ни „братовчеди” трябвало да реагира на момента!

Ясно е как ще реагират косоварите на следващия мач по футбол или какъвто и да е масов спорт. За пореден път ще издигнат трансперанти: „Господ ви направи българи, Тито – македонци!”. И този път от Скопие няма да обвинят България в империализъм!

Comments

comments